![]() |
| Atentie |
|
nova_star113
Tsubaki
|
...destul de simple regulile astea ^^ nu sunt prea greu de respectat!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nova_star113
Tsubaki
|
ok.....am o intrebare legata de spam.Spamul are mai numeroase smnificatii...de exempu pe une forumuri daca scrii une persoane "Multimesc mult!!!"se considera spam....sau daca spui"Yeeey she rox!!!!!".Aici ce semnificatie are spamul? |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Kaori
Kikyo
|
Atunci cand ma refer la Spam ma refer ca: sa nu raspundeti la un fan fic de exemplu....spunand: "Lol ce super poveste...astept continuarea.". Cand scrii mai putin de un rand se ia drept spam....Si plus ca trebuie sa-ti argumentezi raspunsurile atunci cand postezi la un anumit subiect..
Sper ca te-am lamurit... |
||||||||||||
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
Timpul nu poate fi oprit nici macar in adancul sufletului... |
|||||||||||||
|
nova_star113
Tsubaki
|
Deci e cum ar fi sa scrii mesaje fara sens si fara a argumenta sau pareri etc.... nu?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
pinkpearlvoice02
Kikyo
|
Pai.....Kaori...nu crezi ca ai exagerat cu regulile???Cu totii facem parte dintr-un FORUM,nu ne trebuie atatea reguli!Suntem oameni!!!Nu zic ca nu ai facut o treaba buna si cred ca ai stat destul de mult scriind toate regulile acelea,insa cred ca trebuie sa mai stergi cateva.Nu stiu,parerea mea...
. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Angel_of_the_moon
Kagura
|
Moaa cate reguli offffff
sper sa nu inkalk nici una .......... cam multe reguli Kaori |
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
Anime_Girl
Naraku
|
Numeroase reguli ji multe despre "Reclama la forum" !
Voi cum lati facut populat nu facand reclama ji pe alte situri ? Daca nu exista o categorie speciala unde va puteti face reclama ar fi bine sa se faca una !
Ma rog eu voi tine cont de aceste Reguli ji nu le voi incalca! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anime_fan
Kikyo
|
Putin kam numeroase reguli dar ... o sa le respekt pe tote sunt kuminte ca de obicei
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Atentie |
|
||
|

ok.....am o intrebare legata de spam.Spamul are mai numeroase smnificatii...de exempu pe une forumuri daca scrii une persoane "Multimesc mult!!!"se considera spam....sau daca spui"Yeeey she rox!!!!!".Aici ce semnificatie are spamul?
[/URL]
.
sper sa nu inkalk nici una .......... cam multe reguli Kaori
!