|
Kaori
Kikyo
| Data inscrierii: 10/Iun/2007 |
| Mesaje: 16 |
| Localitate: Galati |
|
 |
Aici veti putea spune tate intamplarile neobisnuite si cele mai interesante intamplari pe care le aveti...
Am sa incep eu..:
Ceea ce vreau sa povestesc eu nu s-a intamplat azi ci saptamana trecuta....duminica. Sa incep povestirea: Am fost in excursie la Niculitel cu colegii mei si profa de religie si la intoarcere ne-am oprit intr-o mica padure. 2 colegi au gasit un camp frumos, numai ca pentru a ajunge acolo am avut de sarit peste un pic paraias...de 2 metri....plin cu namol..ahh. Am reusit sa sar peste el..dar urma sa urcam pe o poteca foarte, foarte abrupta. In fata mea se afla Little_girl (Andreea), care a fost ajutata cat de cat sa se urce pe poteca si sa ajunga la camp. Ei eram in spatele ei...ea a alunecat si m-a impins pe mine in rapa micuta...nu am cazut in ea caci am avut timp sa ma agat de mana ei. Ea se tinea cu picioarele de corpul unui copac si nu mi-a dat drumul. A venit un alt coleg de m-a ajutat sa ma ridic ... mai aveam 1 cm si cadeam in rapa aceea. Mi-a fost frica...insa am reusit sa scam din infernul acela. Apoi am ajuns la camp..totul a revenit la normal, iar eu si Little_girl ca prin minune nu am avut nici o zgarietura. Ziua s decurs conform planului stabilit....
Cam atat..restul alta data..cred ca e destul...
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
Timpul nu poate fi oprit nici macar in adancul sufletului...
|