|
Kaori
Kikyo
| Data inscrierii: 10/Iun/2007 |
| Mesaje: 16 |
| Localitate: Galati |
|
 |
Nedreptari facute de profesori.
Nedreptati facute de porfii mei:
Pai nedreptati facute de profii mei sunt putine si iata cate un ex. de fiecare:
- Profa de romana ma asculta jumatate de ora dupa ce ma asculta gtema, urmeaza sa imi puna intrebari din toata materia din semestru asta...Iar dupa mine il asculta pe un coleg...si ghici de imi vine sa mor de ciuda! Pe el il asculta putin din tema si ii da o propozitie la care sa scrie valoarea morfologica a cuvintelor...ggreseste pution si-i pune 9. Doamne si eu am luat 9 dar mi-a spus 100 d eintrebari iar lui numai 2. Am ramas blocata ...se mai intampla din cand in cand lucru asta dar eu mereu am ghinion si ma asculta ori 30 min din ora ori ma asculta toata ora....
- Profu de mate...chiar dak imi place matematica la nebunie..tot trebuie ca critic ceva. Profu de mate imi da un exercitiu uitat de lume si ma pune sa-l fac. Iar eu stau ca boul la poarta noua .. apoi pune o colega sa-mi spuna ce am de facut si BUMMM mi-am adus aminte. Dupa ce fac exercitiul greu de ma durea capul incepe sa spuna "Vezi ai gresit...sa vezi cat iti scad din nota..sa vezi tu!". Imi mai da un exercitiu si-mi pune 8... dupa atata chin de exercitii grele. Faza tare dupa aceea. O scoate pe colega care tocmai raspunse mai inaite si ii da exercitii aproximativ identica ca ale mele. Si Bumm a uitat ce sa faca...exercitiul era mai usor decat al meu.Ridic mana spun ce trebuie sa faca...dupa ce termina exercitiul cu chiu si vai dupa ce a facut mii de greseli...la inmultiri, impartiri si adunari de clasa a-2-a. Ii mai da un ex cumplit de simpul si ii pune 9 va dati seama 9. A avut exercitii mai putine si mai usoare decat a mele si a mai gresit si la acele lucruri importante. Am ramas blocata, eram asa de nervoasa..dar noroc ca urma olra de sport si am iesit din starea aceea.
- La religie am avut psalmul 103 de invatat, arata de parca avea 99 de versuri...nimeni nu l-a invatat...si vine profa cu catalogul si spune "Copii ce am avut de invatat pentru azi?" Noi ne faceam sa nimic si i-am spus ca psalmul 103 dar a spus ca pentru vacanta il avem. Si a inceput sa ne faca morala ca ea ne-a dat exemplu fata de toate celelalte clase, ca am suparat-o, ca ne da lucrare...faza tare este ca a sunat si am scapat de morala. A da.. sa nu uit la religie noi invata cum se prepara supa de post, cu se face salata de legume de post...toate retetele de pe lume ni le spune.... Noroc ca am mers in excursie si acolo a fost mai buna decat la ora...Acum imi place de ea..e o profesoara de nota 10
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
Timpul nu poate fi oprit nici macar in adancul sufletului...
|
|
sweet_hanon
Kikyo
| Data inscrierii: 21/Mai/2007 |
| Mesaje: 63 |
| Localitate: taramul viselor ,dorintei si a sperantei |
|
 |
Singura nedreptate facute de profesori a fost Profa de Fizica ,pe care le-a dat la fiecare o nota pe rebus , ca sa-si mareasca media si s-a uitat la rebusul meu si a spus s-o public in revista ca e cea mai buna dar nu-mi da nota. Imi venea sa plang 
|
|
|